
آموزش آشپزی و طرز تهیه همبرگر خوشمزه در منزل
- گوشت چرخ شده :•: 500 گرم
- پیاز :•: دو عدد متوسط
- روغن :•: به میزان لازم
- نمک و فلفل :•: به میزان لازم


آموزش آشپزی و طرز تهیه همبرگر مخصوص در منزل
- نان سفید همبرگری :•: به تعداد لازم
- برگ کاهو خرد شده :•: به مقدار کافی
- قارچ خرد شده :•: به مقدار کافی
- خیارشو خرد شده :•: به مقدار کافی
- پیاز درشت حلقه شده :•: به مقدار کافی
- پنیر ورقه ای :•: به مقدار کافی
- پنیر پارمسان رنده شده :•: به مقدار کافی
- سس کچاپ یا مایونز :•: به مقدار کافی
- گوجه فرنگی ورقه شده :•: به مقدار کافی


آشپزی و دستور تهیه همبرگر خانگی خوشمزه و سالم
- ابتدا گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید، سپس شروع کنید به ورز دادن تا مواد همبرگر حالت چسبندگی به خودش بگیرد.
- اکنون مواد را به دایره های مساوی تقسیم کنید. به خاطر داشته باشید که میزان زخامت همبرگر به نان و سلیقه ی شما بستگی دارد. همبرگر ها نباید زیاد نازک باشد چون خشک می شود.
- هنگامی که همبرگر ها را به دایره های مساوی تقسیم کردید مقداری از پنیر پارمسان را روی هر همبرگر بریزید.
- اکنون روغن مایع را در تابه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود سپس همبرگر ها را درون تابه بچینید و دو طرف آن را خوب سرخ کنید.
- هنگامی که همبرگر ها حاظر شدن، نان از از پهلو به طور کامل برش دهید و به دو طرفنان سس مایونز یا سس کچاپ بزنید و به ترتیب هر مقداری از مخلفاتی که دوست دارید چیده و ساندویج را ببندید.
- در آخر برای آنکه بتوانید همبرگر را به آسانی میل کنید و ساندویج نریزد، آن را درون ساندویج ساز قرار دهید و کمی فشار دهید و بگذارید حدود دو دقیقه گرما ببینید سپس میل کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

:: برچسبها:
طرز تهیه همبرگر ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0